Kush shkakton më shumë aksidente?!

Çdokush që del në rrugë me makinë, në çdo moment mund të gabojë dhe të shkaktojë aksident. Kjo është gjëja më normale që mund t′i ndodhë një shoferi. Por, me sa duket në këtë video, te femrat kjo përqindje është "pak" më e lartë duke parë edhe "vështirësitë" e aksidenteve që i shkaktojnë. Edhe aty ku probabliteti për aksident është 0.01%, mund të ndodh. Normale, pse jo?!

Të shohim videon dhe të qeshim së bashku .../albeu/


Revista Shembulli