Serbia gati për luftë diplomatike kundër Kosovës në UNESCO

Serbia gati për luftë diplomatike kundër Kosovës në UNESCO

Nëse Prishtina vendos që këtë vit ta dërgojë sërish kërkesën për pranim në UNESCO, Serbia është e gatshme për një luftë diplomatike për të ndaluar këtë veprim ligjor, politik, kulturor dhe moralisht të papranueshëm.

Kështu ka deklaruar ambasadori i Serbisë, në UNESCO, Darko Tanashkoviq për gazetën “Jedinstvo” që botohet në Kosovë.

Ai tha se parakusht për sukses në këtë drejtim është që të veprohet si në fazën përfundimtare të fushatës së vitit 2015 ku u bashkuan dhe koordinuan të gjitha institucionet shtetërore, transmeton Klan Kosova.


Lajme tjera

Error: No articles to display

Më të lexuarat