Kryeministri kanadez ua uron muslimanëve Ramazanin (VIDEO)

Një urim i veçantë për muajin e bekuar të Ramazanit erdhi nga kryeministri kanadez Justin Trudeau, i cili iu drejtua muslimanëve me përshëndetjen islame 'Es Selamu alejkum' (paqja qoftë mbi ju) dhe, pos tjerash, u uroi muslimanëve në Kanada dhe në mbarë botën një Ramazan të begatshëm.


Më të lexuarat