Papritur uji i lumit Beirut, u bë i kuq si gjaku (video)

Ndodhi para pak ditësh, vërtet një mister, ndoshta mund të përbëjë një nga problemet më jetike për rajonin, por çdo gjë pritet të vërtetohet e qartësohet nga specialistët.

Lumi Beirut, i cili ndodhet në Liban, u mbush nga një substancë misterioze e cila e ktheu menjëherë ngjyrën e ujti në të kuq, thuajse rryma e tij rridhte gjak…

Fenomeni na shqetësuar së tepërmi të gjithë banoret e rajonit, të cilët preken direkt nga ky lum.

Specialistët pritet që së shopejti të japin shpjegimin e tyre.

Ndiqni detajet nga ky mister dhe ku lum “gjaku” i cili trazoi rajoni, video./albobserver/


{youtube width="660" height="450"}ydhFXN1gxzg{/youtube}


Revista Shembulli