Bie nga treni, vrapon 7 kilometra në minus 40 gradë

Rusi 42-vjeçar ka vrapuar 7 kilometra për të shpëtuar jetën e tij në temperatura prej minus 40 gradë, pasi kishte rënë nga treni në Siberi

Ai tha se kishte për qëllim vetëm pirjen e një cigareje në vendin e lejuar për pirjen e duhanit në tren. Por, kishte gabuar derën gjatë kthimit dhe kishte përfunduar jashtë trenit nga një derë në dalje që nuk  kishte qenë e mbyllur.

Ai kishte bërë përpjekje për ta kapur trenin, por nuk ia kishte arritur. Stacioni i ardhshëm ishte shtatë kilometra larg nga vendi i incidentit, ku personi i aksidentuar kishte marrë ndihmën e parë.

Destinacioni i fundit  i trenit ishte 150 kilometra nga vendi i incidentit./albinfo/


Revista Shembulli