Kosova nuk është cak i ndonjë sulmi terrorist (VIDEO)

Një ditë pas mbledhjes së  Këshillit të Sigurisë së Kosovës, Kryeministria ka informuar se institucionet janë alarmuar pasi kanë zbuluar veprime të disa individëve, të cilat kanë planifikuar akte kundër disa liderëve institucionalë dhe politikë.

Por për këtë çështje ekspertet e sigurisë thonë se nuk ka ndonjë rrezik të mundshëm dhe  se Kosova nuk mund të jetë cak i ndonjë sulmi terrorist.


Më të lexuarat