Allahu na ka premtuar Xhenetin

Allahu na ka premtuar Xhenetin...porse zemrat tona janë të fjetura!

Xheneti është i vërtetë... Xheneti është vatan... Xheneti është i përjetshëm...

Allahu na ka premtuar Xhenetin, dhe Ai nuk e thyen premtimin.

Do ta shkelin këmbët tona Xhenetin dhe do të themi: Nuk kemi parë pikëllim asnjëherë! Do t’i harrojmë lotët - formën dhe shijen e tyre. Do t’ia mbyllim shpellës së varfërisë dyert e saja. Do ta harrojmë frikën!

 

Përshtati: Valdet Kamberi