Për ne

Portali Shembulli.com filloi punën e tij në janar të vitit 2011. Ai synon ngritjen e vlerave të mirëfillta morale, fetare e kombëtare dhe njëkohësisht përhapjen e diturisë islame në mesin e myslimanëve shqiptarë, duke u bazuar në besimin dhe metodologjinë e ehli-sunetit dhe xhematit.

Ky portal përpiqet t’i shërbejë mbarë shqiptarëve duke iu ofruar informacione islame dhe informacione të fushave të ndryshme shkencore.

Shembulli i kushton vëmendje të veçantë familjes e posaçërisht gruas, duke mos harruar asnjëherë të vegjlit, të cilët janë e ardhmja e vendit tonë.

Ndër të tjera, Shembulli ju njofton me më të rejat nga vendi dhe bota.

Çdo shkrim, opinion, kritikë apo sugjerim është i mirëseardhur.

Lusim Zotin të na mundësojë që vërtet të jemi shembull!

Ekipi i portalit Shembulli

__________________________

Kontakti:

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.