Kampanjë për rikthimin e dr. Shefqet Krasniqit në Xhaminë e Madhe në Prishtinë

Nëpër rrjetin social facebook, tashmë ka filluar një kampanjë për rikthimin e hoxhës dr. Shefqet Krasniqi si ligjërues në Xhaminë e Madhe në Prishtinë.

Përmes fotografive në të cilat thuhet “Xhemati e do hoxhën në xhami” dhe hashtagut #‎eduamhoxhennexhami‬, tashmë numër madh i besimtarëve i janë bashkuar kësaj kampanje.

Dr. Shefqet Krasniqi shtatorin e viti të kaluar u arrestua nën akuzat për terrorizëm. Pavarësisht lirimit nga këto akuza, pasi nuk u gjet asnjë dëshmi asnjëherë, KBI – Prishtinë deri më tani nuk e ka rikthyer në pozitën e ligjëruesit në Xhaminë e Madhe në Prishtinë./Shembulli/


Lajme tjera

Error: No articles to display

Më të lexuarat