Plaku vesh uniformën osmane dhe del në mbrojtje të Erdoganit (Video)

Plaku i cili kishte kryer shërbimin ushtarak qysh në kohën e Perandorisë Osmane, ka dalë me uniformë ushtarake osmane për të përkrahur popullin kundër puçistëve./shembulli/


Lajme tjera

Error: No articles to display

Më të lexuarat