Van Damme: Ndiqeni shembullin e profetit Muhamed (VIDEO)

Aktori i njohur i Hollivudit, Jean-Claude Van Damme, në një emision të kanalit MBC Masr, pyetjes së moderatores për ushqim të shëndetshëm iu përgjigj në këtë mënyrë:

“Profeti Muhamed ishte shumë i zgjuar, ai e dinte se ç’është mirë për të ardhmen dhe për trupin. Kështu që mos më pyetni mua, por ndiqeni shembullin e tij, dhe, besomëni, aty do të gjeni çdo gjë për të cilën keni nevojë.”


Lajme tjera

Error: No articles to display

Më të lexuarat